Dakkapellen

Een nieuwe dakkapel laten plaatsen of uw bestaande dakkapel laten renoveren in de regio Venlo?

U kunt uw bestaande dakkapel laten renoveren of een nieuwe dakkapel laten plaatsen. Met een dakkapel creëert u meer ruimte onder het dak en zorgt u voor meer daglicht in de ruimte. Voor iedere oplossing of wens kunnen dakkapellen worden gerealiseerd door Zub Dakwerken.
Om onnodige kosten voor onderhoud of lekkage te voorkomen of gewoon om te zorgen dat u er geen omkijken meer heeft naar uw dakkapel, kunnen wij deze voor u compleet renoveren. De renovatie van uw dakkapel wordt uiteraard geheel afgestemd op uw wensen en budget.

Kunststof

Onze kunststof dakkapellen zijn bekleed met strak plaatmateriaal (Trespa). Onderhoud is verleden tijd met deze hoogwaardige dakkapellen. Onze dakkapellen zijn kleurrecht en weersbestendig.

Houtlook

Wilt u een onderhoudsvrije dakkapel met de karakteristieke uitstraling van hout dan kunt u kiezen voor een kunststof dakkapel met houtlook kozijnen. Deze dakkapellen zijn kleurvast, ongevoelig voor vocht en warmte en niet van echt hout te onderscheiden.

Houten

Kiest u liever voor een ambachtelijk houten dakkapel gemaakt en geplaatst door vakmensen dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Onze houten dakkappelen zijn gemaakt van duurzaam hout wat beschermd is tegen weersinvloeden en kromtrekken. 

Bij Zub Dakwerken bent u aan het juiste adres om in de regio Venlo een nieuwe dakkapel te laten plaatsen of om uw huidige dakkapel te laten renoveren.

Maak een afspraak