Dakbedekking

Zub Dakwerken al jarenlang uw specialist voor dakbedekking plaatsing bij u in de regio!

Al vele jaren maken, onderhouden en verzorgen wij de plaatsing van vele daken in de regio Venlo. Van kleine platte daken tot grote gebouwen met duizenden vierkante meters dakoppervlakte. Een goed dak wordt spoedig en zo compleet mogelijk opgeleverd naar wens van de opdrachtgever.

Er zijn diverse soorten dakbedekkingen mogelijk. Welke dakbedekking bij u kan worden toegepast is afhankelijk van de mogelijkheden en wensen van de klant. Iedere dakbedekking heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen.

Hieronder een greep uit de mogelijkheden van dakbedekkingen:

Pannendaken

U kunt kiezen voor het laten aanbrengen van nieuwe dakpannen of om uw huidige dakpannen te laten vervangen door nieuwe dakpannen. Dakpannen worden gebruikt voor hellende daken. Dakpannen van keramiek en beton zorgen in combinatie met daksysteemcomponenten een technich verantwoorde keuze om uw dat te construeren. Wij adviseren u graag over de oneindige mogelijkheden.

Bitumineuze dakbedekking

De meest gebruikte dakbedekking in Nederland is de bitumineuze dakbedekking. De meeste platten daken en licht hellende daken zijn bedekt met een bitumen dakbedekking. Bitumineuze dakbedekking is duurzaam, waterdicht en geschikt voor complexe dakvormen. Ideaal voor een platte daken.

Kunststof dakbedekking

De kunststof dakbedekking is duurzame dakbedekking die zorgt voor een water- en winddicht dak met een zeer lange levensduur waarvan u tientallen jaren plezier heeft. Kunststof dakbedekking is in vele kleuren verkrijgbaar en onderhoudsvrij.

EPDM

EPDM dakbedekking is een bijzonder soort. Deze vorm van dakbedekking wordt voor vele toepassingen gebruikt en heeft veel voordelen en is van hoge kwaliteit. Ook EPDM dakbedekking is een duurzame dakbedekking wat bestand is tegen alle weersinvloeden. EPDM dakbedekking is geschikt voor ieder dak omdat het materiaal erg elastisch is. Tevens is het materiaal erg geschikt voor het bekleden van dakgoten. EPDM dakbedekking is UV- en zonbestendig. Schade door de zon zal dus niet ontstaan. En met een levensduur van ongeveer 30 jaar is dit één van de betere kunststof dakbedekkingen.

Sedumdaken

Bent u erg milieubewust dan zijn de sedum daken uitermate geschikt voor uw dakbedekking. Sedumdaken zijn groene daken omdat het dak bedekt wordt met een special soort vetplant. U draagt hiermee bij aan een gezonde en duurzame leefomgeving. Sedum is geschikt voor platte en hellende daken.

Specialist in dakbedekking

Heeft u een ervaren dakdekker in de omgeving Venlo nodig? Neem dan contact op met Zub Dakwerken: uw specialist in dakbedekking in de regio Venlo.

Maak een afspraak